logotyp
Skottorps Bygghandel AB

Regnvattensystem - Skottorps Bygghandel AB

Filter

LÄS MER
Det är när man byter tak som behovet av nya hängrännor brukar märkas. En hård vinter kan gå hårt åt hängrännor och stuprör. Ett nytt regnvatten-/takavvattningssystem ger huset ett rejält lyft.

Regnvatten-/takavvattningssystem

Takavvattningssystem finns i flera olika kulörer som du kan blanda och matcha hur du vill. Välj en kulör som kompletterar husets nyans eller en som blir en spännande accent. Du monterar ditt nya takavvattningssystem snabbt och enkelt själv. Detaljerna sätts ihop endast med snäppfästen. Inget lim eller kitt behövs. 

Det som är viktigt inför montering av takavvattningssystem är att du noggrant mäter ditt tak. Ju större taket är desto mer vatten behöver systemet kunna hantera vilket innebär att takets sammanlagda area är avgörande för dimensioneringen av takavvattningssystemet.

Läs mer om takavvattningssystem och monteringsanvisningar.

Regnvattensystem_863x200.jpg


Monterat & Klart

För dig som inte vill, kan eller har tid erbjuder vi konceptet Monterat & Klart. Behöver du nya dörrar, fönster, ett nytt tak eller golv så kontaktar du bara oss på XL-BYGG. Med hjälp av hantverkare som vi jobbar med på din ort utför vi jobbet från början till slut. Du slipper hantera olika aktörer och får en riktig helhetslösning på en enda faktura. 

Vi utvecklar våra tjänster och behöver din åsikt. Vill du delta i en kort undersökning kring vår webbplats, den tar endast ca 3-5 minuter att besvara?

OK Nej tack