logotyp
Skottorps Bygghandel AB

Garderobsinredning - Skottorps Bygghandel AB

Filter

LÄS MER
En bra garderobsinredning hjälper till att effektivisera garderoben och skapa ordning, oavsett om det är kläder eller prylar som förvaras. Våra garderobsinredningar har flertalet smarta lösningar och finns i en mängd variationer. En personlig och unik förvaring ordnar du med våra väggbaserade och/eller fristående system. Kombinera med skjutdörrar för att få en komplett lösning.

Lumi - Skräddarsytt med oändliga möjligheter

Lumi_garderobsinredning_864x200.png

I över 25 år har Lumi skjutdörrar funnits på marknaden och säljs idag, tillsammans med inredning och vikdörrar, i hela Skandinavien. Lumi skapar skjutdörrs- och förvaringslösningar som skräddarsys efter ditt utrymme och dina behov som vi på XL-BYGG hjälper dig me. Ett Lumi-koncept är således ingen standardprodukt.

  • Lumis form och funktion följer de skandinaviska traditionerna inom formgivning och karaktäriseras av det naturliga, det enkla och det flexibla. Du får en unik möbel med maximalt utnyttjande av utrymmet.
  • Lumi står även för kvalitet, vilket genomsyrar varje produktionssteg. Den inhemska produktionen har därför behållits och utvecklats och vi är mycket noga i vårt val av material.

Möbelinrede

Vi skräddarsyr alltid inredningen på både höjden och bredden för att den ska passa perfekt till ditt utrymme och dina behov. Du väljer själv material bland olika melamin och faner, samt glasfronter till lådor och ståldetaljer som skoställ och meshbackar. Beställningsvara.'

 

Tips / Bra Länkar 

Monteringsanvisningar

Broschyr - Inspiration

 

Elfa - Flexibel förvaring, enkel att montera

Introbild_Elfa_864x200.png

Nu med mer än 60 års erfarenhet av förvaringsbranschen erbjuder Elfa tillsammans med XL-BYGG inte bara smart, praktisk och funktionell förvaring utan även innovativa framtidslösningar för det moderna hemmet. Elfa utvecklar hela tiden nya idéer och koncept för alla delar av hemmet – allt från köket till garaget. 

Idag är Elfa känt för förstklassig funktionalitet i kombination med modern design och hög kvalitet i tre kategorier: hyll-, back- och måttanpassade skjutdörrar. Alla tre lösningarna kan kombineras och anpassas för den optimala förvaringen - var du vill! Behöver du mer utrymme? Ta reda på vad XL-BYGG kan göra för dig med en Elfa-förvaringslösning!

Stålinrede

Elfa erbjuder 4 sätt att bli välorganiserad: Hängsystem, väggskenor, backsystem och Freestanding. Allt tillgängligt i vitt eller platinum. Det mest populära är hängsystemet, där allt hänger på en bärlist, som är det enda som skruvas i väggen. Resten av produkterna hängs eller hakas fast och du kan enkelt ändra om och komplettera med nya produkter över tiden. Vill du ha en lyxigare finish på din garderob kan du komplettera med Décor: trädetaljer för backar, hyllor osv. Varje förvaringssystem bör också ha minst ett par Elfa Utility produkter: smarta hyllor, boxar och krokar som gör en smart förvaring ännu smartare. Många Elfa-produkter kan du plocka med dig från butiken, andra är beställningsvara.

I din XL-BYGG butik kan du enkelt måttanpassa dina skjutdörrar

Öppningshöjd

Mät höjden mellan golv och tak på tre ställen (vänster, mitten och höger). Ange minsta höjd vid beställningen. Det får maximalt skilja 12 mm mellan lägsta och högsta höjd. Skiljer det mer än 12 mm, diskutera bästa lösning med din XL-BYGG handlare.

Öppningsbredd

Mät bredden på förvaringsutrymmet på två ställen. Ange största bredd vid beställning.  

OBS! Mät alltid i framkant, dvs inte längs bakväggen, minst  600 mm från väggen. Ta med dina mått till din XL-BYGG handlare och påbörja det roliga. Att välja hur din skjutdörr ska se ut.

Ta hjälp av Monterat & klart 

Monterat_Bildspel_1280x484.jpg

När vi lanserade tjänsten Monterat & klart blev det succé direkt. Runt om i landet fanns massor av hus som bara väntade på att fräschas upp. Bara det fanns någon som kunde hjälpa husägaren med själva hantverket. Bara det fanns någon som hade tid. Bara husägaren själv slapp ringa och jaga hantverkare och montörer. Så när bara en kontakt behövdes, sattes det ordentlig fart runt om i landet. Våra hantverkarkunder fick mer att göra och fler golv, tak, dörrar och fönster byttes än vad som annars skulle ha gjorts. Men det fanns ju fler områden där hantverkstjänsterna efterfrågades. Efter starka kundönskemål har vi nu utökat Monterat & Klart så att det även innefattar skjutdörrar och förvaring. Ta hjälp av oss för både garderobslösningar och skjutdörrar.


Så här fungerar Monterat & Klart!

Tips / Bra länkar

Smarta förvaringstips för sovrum, barnrum, hemmakontor, hall och tvättstuga

Svenskar bråkar – och slösar – mest i Norden på grund av oordning hemma

Monteringsanvisningar 

Broschyr - Livslång förvaring

Broschyr - Förvaring genom livet

Broschyr - Inspiration

Broschyr - Har du ett litet utrymme? Tänk stort.

Vi utvecklar våra tjänster och behöver din åsikt. Vill du delta i en kort undersökning kring vår webbplats, den tar endast ca 3-5 minuter att besvara?

OK Nej tack