logotyp
Skottorps Bygghandel AB

Takfönster - Skottorps Bygghandel AB

Filter

LÄS MER
Släpp in ljuset

Med takfönster släpper du in både ljus och frisk luft i ditt hem. Dagsljuset ger en ljusnivå som är svår att uppnå med artificiellt ljus. Genom att installera takfönster kan du förvandla en mörk vind till en ljus miljö som du gärna vistas i.

Kom in till oss så hjälper vi dig välja rätt fönster. Vi har allt du behöver för att lyckas med ditt fönsterbyte, om du väljer att byta fönster själv. Givetvis har vi kvalitetsfönster, samt tillbehör som fönsterbrädor, fönsterbänkar etc.

Läs mer i den här byggbeskrivningen med instruktioner och ritningar.


Monterat & Klart

Du vet väl att vi även erbjuder fönsterbyte helt Monterat & Klart? För dig som inte vill, kan eller har tid finns vår helhetslösning - Monterat & Klart. Med hjälp av lokala hantverkare som vi jobbar med på orten hjälper vi dig från början till slut. Du slipper hantera olika aktörer och får en riktig helhetslösning och alla kostnader på en enda faktura. Kontakta oss och fråga om Monterat & Klart så hjälper vi dig till ett lyckat fönsterbyte.

Vi utvecklar våra tjänster och behöver din åsikt. Vill du delta i en kort undersökning kring vår webbplats, den tar endast ca 3-5 minuter att besvara?

OK Nej tack