logotyp
Skottorps Bygghandel AB

Förrådsdörrar - Skottorps Bygghandel AB

Filter

LÄS MER
En förrådsdörr är en enklare och billigare typ av dörr som passar till förråd, friggebodar och sommarhus med en lägre innetemperatur. Förrådsdörrar är inte lika säkrade i fråga om inbrotts- och brandskydd och ska därför aldrig ersätta riktiga ytterdörrar, till exempel i en källare med förbindelse till bostaden.

Kallförrådsdörrar

Kallförrådsdörrar har en isolerande stomme men är avsedda att använda till ouppvärmda utrymmen där det är begränsad skillnad mellan inne- och utetemperatur.

Varmförrådsdörrar

Varmförrådsdörrar är mer lik en vanlig regelrätt ytterdörr och är avsedd för utrymmen med begränsad uppvärmning (<18 grader), t.ex. i sommarstugan, där man inte har full uppvärmning under vinterhalvåret. 


Monterat & klart

Du vet väl att vi erbjuder dörrbyte helt Monterat & Klart? För dig som inte vill, kan eller har tid finns vår helhetslösning - Monterat & Klart. Med hjälp av lokala hantverkare som vi jobbar med på orten utför vi jobbet från början till slut. Du slipper hantera olika aktörer och får en riktig helhetslösning på en enda faktura. Konceptet gäller både för dörrar, fönster, tak och golv.

Kom in till butiken så berättar vi mer om våra olika förrådsdörrar!

Vi utvecklar våra tjänster och behöver din åsikt. Vill du delta i en kort undersökning kring vår webbplats, den tar endast ca 3-5 minuter att besvara?

OK Nej tack