logotyp
Skottorps Bygghandel AB

Fönstertillbehör - Skottorps Bygghandel AB

Filter

LÄS MER
Gör dina fönster kompletta

Det finns en mängd olika tillbehör för att göra dina fönster kompletta. Med spröjs sätter du en annan karaktär på dina fönster. Spröjs finns både som fasta och löstagbara, smala eller breda. Det vanligaste solskyddet för fönster är fortfarande persiennen, och idag finns det mycket att välja på, både hur du vill ha den monterad och vilken färg eller utseende du är ute efter. Plissé är ett annat solskyddsalternativ i tunt, vävt och tvättbart tyg. 

För dig som kanske vill vädra nattetid men vill hålla myggen ute finns det insektsskydd som du kan få monterat i fönsterkarmen. Funderar du på fler tillbehör till dina fönster så hjälper vi dig att välja det som passar just dig och dina behov. Kom in till oss och prata med våra bollplank.


Monterat & Klart

Du vet väl att vi även erbjuder fönsterbyte helt Monterat & Klart? För dig som inte vill, kan eller har tid finns vår helhetslösning - Monterat & Klart. Med hjälp av lokala hantverkare som vi jobbar med på orten hjälper vi dig från början till slut. Du slipper hantera olika aktörer och får en riktig helhetslösning och alla kostnader på en enda faktura. Kontakta oss och fråga om Monterat & Klart så hjälper vi dig till ett lyckat fönsterbyte.

Vi utvecklar våra tjänster och behöver din åsikt. Vill du delta i en kort undersökning kring vår webbplats, den tar endast ca 3-5 minuter att besvara?

OK Nej tack