logotyp
Skottorps Bygghandel AB

Massiva trägolv - Skottorps Bygghandel AB

Filter

LÄS MER
Trägolv är en favorit för många. Inte minst för att de ger en ombonad och genuin känsla att gå på. Massiva trägolv uppskattas av många, särskilt den vackra ådring och färgskiftning som träet ger och dess naturliga ljuddämpning.

Olika trägolv

Vi erbjuder trägolv i de flesta av de träslag som finns i våra skogar och som passar att använda till golv. Furu är en nordisk självklarhet, men även björk, ask, ek, alm och asp hittar du bland andra i vårt standardsortiment.

Ett litet trägolvtips: Om du tappar något i golvet så det uppstår en fördjupning i träet, fukta med vatten så reser sig träet igen.


Monterat & klart

Du vet väl att vi erbjuder golvbyte helt Monterat & Klart? För dig som inte vill, kan eller har tid finns vår helhetslösning - Monterat & Klart. Med hjälp av lokala hantverkare som vi jobbar med på orten utför vi jobbet från början till slut. Du slipper hantera olika aktörer och får en riktig helhetslösning på en enda faktura*. Konceptet gäller både för golv, dörrar, tak och fönster.

Vi utvecklar våra tjänster och behöver din åsikt. Vill du delta i en kort undersökning kring vår webbplats, den tar endast ca 3-5 minuter att besvara?

OK Nej tack