logotyp
Skottorps Bygghandel AB

Plasttak - Skottorps Bygghandel AB

Filter

LÄS MER
Med plasttak får du en ljus och trivsam miljö. Med moderna takmaterial står du även trygg mot både väder och vind under många år framöver. Planerar du att bygga en altan, uterum, förse carporten eller växthuset med ett lätt, ljust och väderbeständigt tak? Då är plasttak ett riktigt bra val.

Kanalplasttak

Kanalplasttak har högre bärighet och ger en bättre takkonstruktion som inte kräver lika mycket bärande reglar som vanligt plasttak. Bra att veta är att kanaltakets färgnyans och tjocklek påverkar ljusinsläppet. De är även okrossbara och mycket väderbeständiga. Det finns även kanaltak som filtrerar bort UV-strålning och ger ett behagligt ljus. De vanliga plasttaken finns även de i ett antal varianter.

Här kan du få hjälp med att bygga tak över uterum, med instruktioner och ritningar.

Kanaltak_863x200.jpg

Välj rätt material

Välj ett ljust och starkt takmaterial för din altan, ditt uterum, carport eller växthus. Vi har plasttak och kanalplasttak i mängder av varianter. Givetvis även snygga entrétak.

Entrétak

Ett entrétak får i mångt och mycket utstå stora yttre påfrestningar och bör vara så underhållsfria som möjligt. Detta innebär att det är viktigt att välja ett slagtåligt entrétak av hög kvalitet som under en lång tid kan stå emot det nordiska klimatet och samtidigt behålla sitt ursprungliga utseende. Det finns också en nytta i att entrétak ger skydd åt dörrar och fönster mot väder och vind.

Entretak_863x200.jpg

Vi utvecklar våra tjänster och behöver din åsikt. Vill du delta i en kort undersökning kring vår webbplats, den tar endast ca 3-5 minuter att besvara?

OK Nej tack