Borrskruvdragare HITACHI
Välbalanserad med kraftig motor och högt moment. Ergonomiskt, gummibelagt grepp.
Slide batterifäste ger väsentligt reducerad greppomkrets. Snabbchuck med spindellås för enkelt verktygsbyte. Hög- och lågväxel.
Steglös höger- /vänstergång.
Elektronisk "Feed Back" kraftkontroll. Motorbroms. Överbelastningsskydd (HPS - Hitachi Protection System).
Integrerat LED-ljus.
Bitshållare med plats för extra bits.
Dimension (L x H): 213x228 mm.
Vikt inkl. batteri: 1,7 kg.
Laddare, väska samt två 1,5 Ah Li-ionbatterier medföljer.

Ordinarie pris: 1990:-

Pris: 999:-
Trallskruv TFT C4 T20
Dynaplus® AR-belagda skruv finns även som trallskruv. Denna trallskruv har en speciell 75°-skalle med rillor som lätt penetrerar trallvirket.
Skruven är belagd med bronsfärgad AR-beläggning som passar väl i kombination med trallvirket.
Dynaplus® trallskruv är försedd med tandad gänga som förhindrar sprickbildning. Förborrning i de flesta träslag är inte nödvändig.
Den AR-belagda Dynaplus® trallskruven är 2 gånger starkare än en standard trallskruv rostfritt stål A2 därmed lättare att använda i hårda träslag av typ "Bankirai".
Denna fördel, i kombination med bättre korrosionsskydd än rostfritt A2, innebär att trallskruven är perfekt för både yrkesfolk och "gör-det-självare".
Dimension: 4.1x56/35MM
Innehåll: 1500st

Ordinarie pris: 599:-

Pris: 499:-
Grön-Fri Jape 1L
Effektivt medel mot alger och lav på alla ytor utomhus, t.ex. tak, fasader och markytor. På väderutsatta ytor såsom tak och markytor försvinner i de flesta fall påväxten utan att ytan bearbetas, alger är normalt borta inom ett år och lav efter ca två år.
På ej väderutsatta ytor, t.ex. fasader krävs oftast en tvätt för att rester av på växten helt ska försvinna.
Låt Grön-Fri verka i minst ett dygn om ytorna ska tvättas.
Grön-Fri har en förebyggande effekt eftersom näringsämnen på ytan neutraliseras. Etablering av ny påväxt kan ske först när nya näringsämnen har hamnat på ytan.
På t.ex. tak tar det generellt upp till 4 år innan ny påväxt syns igen, på utsatta skuggiga ytor kan det komma tillbaka tidigare. Grön-Fri är biologiskt nedbrytbart och påverkar inga byggnadsmaterial negativt.

Ordinarie pris: 189:-

Pris: 159:-